header image

Szolgáltatásaink

Beépített tűzvédelmi berendezések

Komplett létesítés

Beépített tűzjelző és tűzoltó berendezések létesítése összetett és átfogó szakmai szemléletet igénylő feladat. A szakterület komolyságát tükrözi, hogy a berendezések létesítésének, működésének és üzemeltetésének minden mozzanatát szabványok és jogszabályok rögzítik.

Problémás rendszerek helyreállítása

Sok esetben találkozunk elhanyagolt állapotú, vagy rosszul kivitelezett automatikus tűzjelző illetve tűzoltó berendezéssel. Ezek a rendszerek gazdaságtalanok és számos kockázatot rejtenek, miközben alapos felülvizsgálatot követően működésük - többnyire kevés ráfordítással - helyreállítható.

Speciális létesítmények

Országos szinten egyedülálló jártassággal rendelkezünk hajók és úszó létesítmények beépített tűzvédelmi berendezéseinek tervezésében és kivitelezésében. Ezeknek a rendszereknek a kialakítása – a speciális igények és környezeti tényezők miatt - különös gondot és hozzáértést igényel.

Informatikai hálózatok

Teljes körű létesítés

Minden hálózatnál testreszabott, a helyi igényekhez, adottságokhoz igazodó rendszertervet készítünk, melyet személyes konzultációk során alakítunk ki. Fontosnak tartjuk, hogy a folyamat eredményeként megfelelő paraméterekkel rendelkező rendszert adhassunk át megrendelőinknek.

Informatikai hálózatok felülvizsgálata

A hálózatok fizikai rétegében fellépő meghibásodás gyakran megnehezíti az üzemeltető személyzet munkáját. Ezek a hibák eleinte csak kellemetlenek, idővel viszont képesek a cég, intézmény működésében komolyabb fennakadást is okozni. Szolgáltatásunk keretében hitelesített műszerrel minden részletre kiterjedő mérést végzünk a teljes hálózaton, pontos képet alkotva annak állapotáról, az esetleges hibákról valamint a helyreállításhoz szükséges beavatkozásról.

Vagyonvédelmi rendszerek

Behatolásjelző rendszerek

Megrendelőink igényeihez igazított, a helyszíni sajátosságoknak megfelelően alakított és professzionálisan kivitelezett behatolás jelző rendszereket kínálunk. Távfelügyeleti bekötés esetén ügyfeleink több szolgáltató ajánlata közül választhatják ki a számukra legkedvezőbbet.

Megfigyelő rendszerek

Zártláncú megfigyelő rendszerek tervezése során lehetőséget biztosítunk megrendelőink részére, hogy a telepítést megelőzően a helyszínen, működés közben megtekintve válasszák ki a számukra megfelelő minőségű kamerákat.